Zoeken

Kiabi kortingscodes, promoties en voordelen | Kiabi

%

Kiabi kortingscodes en voordelen


Bij Kiabi zijn er het hele jaar door kortingscodes, promoties en diverse voordelen te rapen. Wij waken over uw budget. Bovendien zorgt Kiabi met diensten zoals de gratis verzending van uw pakje, dat u zich alle mode van uw dromen kunt veroorloven. Kiabi maakt het leven van elke dag goedkoper, met extra kortingen en reducties. Bekijk onze kleding, lingerie, schoenen, verkleedkleding of wooncollectie, kies uw favoriete items en kijk uit naar de kortingscode van het moment!

15%

Speciale aanbieding voor trouwe Kiabi-klanten

Spaar getrouwheidspunten voor elke aankoop die u bij Kiabi verricht! U krijgt maar liefst 15% korting op uw volgende bestelling, wanneer u 300 punten bijeen hebt gespaard. En Kiabi doet er nog een schepje bovenop. Voor uw verjaardag en de geboorte van uw kind, krijgt u van ons extra bonuspunten cadeau! Op die manier helpen we u zo snel mogelijk een speciale reductie te krijgen. Vraag uw klantenkaart aan bij uw volgende bestelling op Kiabi.be. Ze is gratis en geeft levenslang recht op een getrouwheidskorting!

Gratis verzending en retourneren

Kiabi verzorgt de gratis verzending van uw bestelling naar een afleverpunt of Kiabi-winkel, als het aankoopbedrag €15,00 bedraagt. En uiteraard heeft u ook het recht om zich te bedenken. Het retourneren van items in onze winkels is volkomen gratis!

Gratis E-reservering

Wilt u eerst passen en dan pas betalen? Dan is onze dienst E-reservering de oplossing: u laat uw favoriete items in een winkel leveren, komt ze passen of bekijken en betaalt ze in de winkel. Deze dienst is gratis indien het aankoopbedrag van uw gereserveerde artikelen ten minste €15,00 bedraagt. Bovendien kunt u uw Kiabi klantenkorting gebruiken voor die aankopen!

Alles onder de 10€

Alles onder de 10€


Alles onder de 10€ ! Bij kiabi maken we mode toegankelijk voor iedereen. Ontdek onze collecties: vrouwen, heren, babies, kinderen, schoenen, lingerie of thuis, en profiteer van onze kleine prijzen.

Hulp nodig?