Zoeken

Bij Kiabi is betalen simpel en gemakkelijk

Veilig betalen

 • Betalen per bankkaart is een eenvoudige, snelle en veilige manier bij online aankopen. Wij accepteren de kaarten van VISA en MASTER CARD.

  We garanderen een zo groot mogelijke veiligheid door de beste versleutelde verbinding op de markt. Als je op het logo van de bankkaart klikt word je doorgestuurd naar de beveiligde betaalwebsite van Payline die de SSL veiligheidsnorm gebruikt. De persoonlijke gegevens worden op een versleutelde manier doorgestuurd naar Payline. Het bedrag wordt van de bankrekening afgeschreven op het moment dat het pakket verzonden wordt, of ten laatste 5 dagen nadat de bestelling geplaatst is. In onze strijd tegen fraude gebruiken wij 3D Secure op onze betalingen die gedaan worden met VISA en MASTER CARD.

  3D Secure (dat ook wel Verified by VISA genoemd wordt) is een betaal systeem met een wachtwoordverificatie om je veiligheid te waarborgen op het moment dat je een online betaling doet. Wanneer een betaling gedaan wordt, gaat de bank de identiteit van de kaarthouder na alvorens de transactie goed te keuren.

  Nadat je de kaart gegevens hebt ingevoerd zal je worden doorgestuurd naar de website van je bank waar je gevraagd zal worden je te identificeren.

  Deze procedure is verschillend naar gelang je bank. Je kan bijvoorbeeld gevraagd worden je geboortedatum in te voeren, een code in te typen die je per SMS ontvangen hebt, een persoonlijke vraag te beantwoorden,… Na deze stap is je betaling afgerond en zal je een bevestigingsemail ontvangen.

 • Kiabi accepteert betalingen met Bancontact Mister Cash. Voer de 12 kaartnummers en geldigheidsdatum van je Bancontact kaart in. Het bedrag wordt van de bankrekening afgeschreven op het moment dat het pakket verzonden wordt, of ten laatste 5 dagen nadat de bestelling geplaatst is.

 • PayPal is wereldleider op het gebied van online betalingen. Activeer je PayPal account. Wanneer je een bestelling plaatst, en PayPal kiest, zal je worden doorverwezen naar de beveiligde website van PayPal waar je je inloggegevens invult en de betaling voldoet.
  Met PayPal worden je betaalgegevens nooit doorgegeven aan Kiabi. PayPal versleuteld en beveiligd je kaartnummers. Je betaalt online door simpelweg je emailadres en wachtwoord in te voeren.

 • Klarna is een betaalmethode waarmee je nu kunt kopen en binnen 30 dagen kunt betalen, zonder extra kosten.
  Momenteel alleen beschikbaar op Kiabi.be.

  Meer informatie ›

 • Hoe kan ik hiervan profiteren?

  Voeg je artikelen aan je winkelmandje toe ;​
  Kies om in 3x Oney per bankkaart te betalen ;​
  Vul het formulier in zonder documenten te verstrekken​.

  Wat zijn de voordelen?

  SNEL EN GEMAKKELIJK > Een formulier om in te vullen​.
  GEEN BEWIJSSTUK NODIG​.
  JE AANVRAAG WORDT ONMIDDELLIJK ONDERZOCHT​.

  Betaling in 3 termijnen met een bankkart stel je in staat om de op onze website geplaatste bestelling als volgt te betalen:​
  - Een verplichte betaling wordt gedebiteerd op de dag van de bevestiging van de verzending van je bestelling. Dit bedrag komt overeen met een derde van de bestelling, daarboven op komen kosten​.​
  - De eerste betaling wordt gevolgd door twee maandelijkse betalingen, elk overeenkomend met een derde van het totale bedrag van de bestelling. Deze maandelijkse betalingen worden gedebiteerd op de 30e en 60e dag na de validatie van de bestelling​.

  De Oney-oplossing is een rentevrij kredietaanbod, dat binnen de twee maanden moet worden terugbetaald en waarvan de maandelijkse kosten minder bedragen dan € 4,86 (bedrag onderworpen aan een jaarlijkse indexering zoals overeenkomstig voorzien door artikel VII.3, §2, 3° van het Wetboek van Economisch Recht (hierna het «WER»), in toepassing van de consumptieprijsindex van de consumptieprijzen) en waarop de regels van Boek VII van het WER betreffende het consumentenkrediet niet van toepassing zijn omwille van de duur ervan en de verwaarloosbare kosten die ermee gepaard gaaneraan verbonden. Gereserveerd voor individuen en geldig voor elke aankoop van € 100 tot € 2 500. kunt u U beschikt over een termijn van binnen de 14 kalenderdagen na uw aanvaarding van deze algemene voorwaarden om uw verbintenis te herroepen. Onder voorbehoud van aanvaarding door de : Oney Bank - Naamloze Vennootschap met een kapitaal van 51.286.585 € - 34 avenue de Flandre 59170 CROIX - Ingeschreven in het handels- en vennootschapsregister van Lille Métropole onder nummer 546 380 197.​​


Wist je dit?

E-reservering : Als je niet vertrouwd bent met deze verschillende betaalmethoden kan je ook een e-reservering kiezen en je artikelen passen voordat je ze betaalt. Meer informatie over de E-reservering ›

Hulp nodig?