Loading...
Zoeken
Winkelmandje
Menu
Zoeken

Bij Kiabi is betalen simpel en gemakkelijk

Veilig betalen

 • Betalen per bankkaart is een eenvoudige, snelle en veilige manier bij online aankopen. Wij accepteren de kaarten van VISA en MASTER CARD.

  We garanderen een zo groot mogelijke veiligheid door de beste versleutelde verbinding op de markt. Als je op het logo van de bankkaart klikt word je doorgestuurd naar de beveiligde betaalwebsite van Payline die de SSL veiligheidsnorm gebruikt. De persoonlijke gegevens worden op een versleutelde manier doorgestuurd naar Payline. Het bedrag wordt van de bankrekening afgeschreven op het moment dat het pakket verzonden wordt, of ten laatste 5 dagen nadat de bestelling geplaatst is. In onze strijd tegen fraude gebruiken wij 3D Secure op onze betalingen die gedaan worden met VISA en MASTER CARD.

  3D Secure (dat ook wel Verified by VISA genoemd wordt) is een betaal systeem met een wachtwoordverificatie om je veiligheid te waarborgen op het moment dat je een online betaling doet. Wanneer een betaling gedaan wordt, gaat de bank de identiteit van de kaarthouder na alvorens de transactie goed te keuren.

  Nadat je de kaart gegevens hebt ingevoerd zal je worden doorgestuurd naar de website van je bank waar je gevraagd zal worden je te identificeren.

  Deze procedure is verschillend naar gelang je bank. Je kan bijvoorbeeld gevraagd worden je geboortedatum in te voeren, een code in te typen die je per SMS ontvangen hebt, een persoonlijke vraag te beantwoorden,… Na deze stap is je betaling afgerond en zal je een bevestigingsemail ontvangen.

 • Kiabi accepteert betalingen met Bancontact Mister Cash. Voer de 12 kaartnummers en geldigheidsdatum van je Bancontact kaart in. Het bedrag wordt van de bankrekening afgeschreven op het moment dat het pakket verzonden wordt, of ten laatste 5 dagen nadat de bestelling geplaatst is.

 • PayPal is wereldleider op het gebied van online betalingen. Activeer je PayPal account. Wanneer je een bestelling plaatst, en PayPal kiest, zal je worden doorverwezen naar de beveiligde website van PayPal waar je je inloggegevens invult en de betaling voldoet.
  Met PayPal worden je betaalgegevens nooit doorgegeven aan Kiabi. PayPal versleuteld en beveiligd je kaartnummers. Je betaalt online door simpelweg je emailadres en wachtwoord in te voeren.

 • Klarna is een betaalmethode waarmee je nu kunt kopen en binnen 30 dagen kunt betalen, zonder extra kosten.
  Momenteel alleen beschikbaar op Kiabi.be.

  Meer informatie ›


Wist je dit?

E-reservering : Als je niet vertrouwd bent met deze verschillende betaalmethoden kan je ook een e-reservering kiezen en je artikelen passen voordat je ze betaalt. Meer informatie over de E-reservering ›

Hulp nodig?