Zoeken

Strandlaken

2 artikelen
Barbie x Kiabi

(1)

Online exclusief

(3)

Online exclusief

Badtextiel in de badkamer

Het lijkt zo gewoon, je elke dag kunnen douchen en afdrogen. Het liefst met superzacht badtextiel dat er ook nog eens mooi uitziet in de badkamer. Matchend bij het badkamerinterieur, de badmat en de kleuren van je tegels. Bijpassende washandjes en het liefst ook nog een katoenen badmat waar je voeten lekker warm op blijven. Kiabi heeft een uitgebreid assortiment accessoires om te wonen . Genieten van o, zo zachte badhanddoeken die je de warmte geen die je huid nodig heeft na de dagelijkse wasbeurt. Wikkel je helemaal in de zachtheid van een badhanddoek en geniet van het comfort dat het badtextiel van Kiabi je kan bieden.

Mix & match met het badtextiel van Kiabi

En de kleuren? Daarmee breng je vrolijkheid en stijl in huis. Zeker in de badkamer. Waarom niet kiezen voor badtextiel waar de spetters vanaf vliegen? Dus lekkere felle tinten als geel, blauw, roze en rood. En waarom zou je jezelf beperken tot één kleur handdoeken? Het staat feestelijk en uitnodigend om meerdere kleuren met elkaar te mixen. Opgestapeld staat het prachtig als je twee kleuren badhanddoeken hebt. Of voor de echte kleurliefhebbers zijn drie verschillende kleuren nog steeds zeer acceptabel. Het gaat erom dat je je badkamer een beetje meer stijl meegeeft en dat doet het badtextiel van Kiabi zeker. Naast ‘mooi’, hebben we ook gedacht aan ‘interessant wonen . Dat betekent dat onze handdoeken leuk zijn geprijsd en van een goede kwaliteit zijn. Dus, duurzame badlakens met een prettig prijskaartje!

Aangename, zachte katoenen handdoeken

Zacht, zachter, zachtst. Dat is de beste omschrijving van een handdoek van Kiabi. Ze zijn lekker dik en zo zacht dat je huid niet meer anders wil dan deze superzachte handdoeken. Juist als je onder de douche of uit het bad stapt is je huid op z’n gevoeligst. Duidelijk is dat je dan geen stugge handdoek wilt die je huid weliswaar droogt, maar ook schuurt. Onze handdoeken zijn gemaakt van 100% katoen, badstof met een maximaal absorptievermogen en superzachte, katoenen vezels. Uiteraard wel voorzichtig behandelen in de wasmachine; badlakens moeten wel regelmatig gewassen worden. Was een handdoek of badmat niet te heet en gebruik een beetje wasverzachter voor een ultieme beleving van zachtheid. Bestel online het mooiste textiel voor wonen .

Hulp nodig?