Zoeken

Retourneren en herroepingsrecht

Retourneren

 • Bij Kiabi heb je 30 dagen vanaf het moment waarop je de bestelling ontvangen hebt om je artikelen terug te sturen (deze 30 dagen zijn inclusief het wettelijke herroepingsrecht van 14 dagen).
  Je kan je bestelling in een Kiabi-winkel retourneren en je geld terug vragen. De artikelen moeten in hun originele verpakking en in perfecte ongebruikte staat zijn.

 • Bij Kiabi heb je 30 dagen vanaf het moment waarop je de bestelling ontvangen hebt om je artikelen terug te sturen (deze 30 dagen zijn inclusief het wettelijke herroepingsrecht van 14 dagen).
  Je kan bestelde artikelen terugsturen en je geld terug vragen. Het is niet mogelijk om een artikel te ruilen. Bekijk hieronder op welke manier je de artikelen retour kan sturen:

  Pakket geleverd Retourmethode Waar kan ik mijn pakje afgeven? Retourkosten Wanneer krijg ik mijn geld terug?
  Op een afhaalpunt (Mondial Relay) 1. Ga naar je klantenaccount, rubriek "Mijn aankopen" en klik naast de betreffende bestelling op "Print het retourlabel ".

  2. Breng de artikelen in hun originele verpakking en in perfecte ongebruikte staat terug naar je afhaalpunt samen met de ingevulde retourbon en plat het geprinte retourlabel op het pakje.

  3. Breng je pakje terug naar een afhaalpunt Mondial Relay.

  Een afhaalpunt vinden ›
  Breng je pakje terug naar een afhaalpunt Mondial Relay.

  Een afhaalpunt vinden ›
  Er wordt automatisch € 2,50 afgetrikken van het terug te betalen bedrag. De terugbetaling (met aftrek van de eventuele retourkosten) wordt uitgevoerd wanneer wij het artikel terug hebben ontvangen. Als je per Visa/Master Card of Bancontact/Mistercash betaald hebt, krijg je het bedrag op je kaart/rekening teruggestord.
  Indien je met Paypal betaald hebt, wordt het bedrag op je Paypal account teruggestord, binnen 14 dagen na ontvangst van de artikelen.
  Thuis met Bpost

  Wij behouden zich het recht om geretourneerde artikelen te weigeren als de artikelen beschadigt of vervuild zijn. Producten dienen in originele staat en voorzien van labels en etiketten geretourneerd te worden.
  Elk risico in verband met het terugzenden van het product komt ten laste van de klant.
  Bij een gedeeltelijke terugzending van de bestelling worden de oorspronkelijke verzendkosten niet terugbetaald.
  Bij een volledige terugzending (en als je beroep doet op het horroepingsrecht) worden de oorspronkelijke verzendkosten terugbetaald.

 • Ons gemiddelde retourtermijn is 14 werkdagen. Zodra wij je retour hebben ontvangen, sturen wij je een bevestigingsmail per e-mail.

  Heb je na 14 dagen nog geen bevestigingsmail ontvangen?
  Neem contact met ons op per e-mail klantenservice@kiabi.be met de volgende informatie :

  • Bestelnummer
  • Referenties van de geretourneerde artikelen
  • Retourdatum
  • Indien mogelijk het retournummer

  Je zal zo snel mogelijk een antwoord ontvangen.

 • Een probleem met je pakket? Wij verontschuldigen voor het ongemak. Stuur ons een e-mail (klantenservice@kiabi.be) met je bestelnummer en het betreffende artikel. Je zal snel een antwoord ontvangen om dit op te lossen.


Ruilen :

Je beschikt over een termijn van 30 dagen vanaf ontvangst van zijn bestelling om je artikelen gratis te retourneren of ruilen in de winkel. De artikelen moeten in hun originele verpakking en in perfecte ongebruikte staat zijn.
Ga naar de receptie van je dichtstbijzijnde winkel met je aankoopbon of retourbon en volg de instructies van onze verkoopadviseurs.
Door je artikelen terug te sturen is het niet mogelijk een je artikelen te ruilen. Ga naar je dichtstbijzijnde winkel om artikelen te ruilen.


Herroepingsrecht :

Bij Kiabi heb je 30 dagen vanaf het moment waarop je de bestelling ontvangen hebt om je artikelen terug te sturen (deze 30 dagen zijn inclusief het wettelijke herroepingsrecht van 14 dagen van onze algemene voorwaarden).
Deze herroepingsrecht kan leiden tot retourkosten voor de rekening van de klant. Bekijk onze algemene voorwaarden voor meer informatie.
Je kan beroep doen op het herroepingsrecht via het herroepingsformulier dat beschikbaar is via de volgende link: Download het formulier.

Hulp nodig?