Loading...
Zoeken
Winkelmandje
Menu
Zoeken

Het succesverhaal van Kiabi

Het succesverhaal van Kiabi

Het succesverhaal van Kiabi

In 1978, in de buurt van Rijsel, zorgt KIABI voor een revolutie in de Franse confectiemode. Het lanceert het allereerste modeconcept aan kleine prijzen voor het hele gezin.

In 2012 doet KIABI zijn intrede op de Belgische markt met de website Kiabi.be. De eerste Belgische winkel opent zijn deuren in 2016. En het avontuur gaat voort ...

Vandaag is ons kleine merk uitgegroeid tot een internationale groep op alle continenten. Onze 'French' signature veroverde al miljoenen klanten, liefhebbers van leuke en kleurige mode die een glimlach op ons gezicht tovert. Een leuk figuur en een goed gevoel verzekerd.

Welkom bij het unieke succesverhaal van Kiabi.

Notre pourlebien Kiabi Human
Notre pourlebien Kiabi Human

Kiabi, het favoriete merk van elk gezin

Kiabi verkoopt confectiemode aan kleine prijzen voor het hele gezin. Het merk streeft vandaag naar een positieve, creatieve en trendy mode, zonder zichzelf al te ernstig te nemen.

De mode van Kiabi is er voor iedereen en staat voor 'plezier' en 'kleur'!

De collecties zijn ontworpen door de huisdesigners van het merk. Ze illustreren de huidige trends en laten zich inspireren door de catwalks. Met hun 'french touch' van Kiabi gaan ze in tegen de stroom. Ze zijn meer dan mode, ze zijn een levensstijl!

› KIABI zegt ja tegen feel good en body positive mode

Bij KIABI heeft mode niets met een maat te maken. Onze collecties​ zijn ontworpen voor elk figuur, zowel voor vrouwen als voor mannen, maar ook voor kinderen. We bieden kleding voor baby's tot maat 6 XL. Onze collecties​ zijn ook aangepast aan elk figuur. In de toekomst zal 20% van onze collecties voor volwassenen bestaan uit kleding met grote maten.

› KIABI zegt ja mode die je niet overal vindt

Sinds 2015 ontwerpt Kiabi modecollecties voor kinderen en volwassenen met een handicap en postoperatieve lingerie voor vrouwen met borstkanker. Mooie kleding, onmerkbaar technisch, en altijd tegen kleine prijzen!

› KIABI geeft iedereen de kans om te kiezen

Het zoeken naar lage prijzen zit in onze genen. Al onze teams weten vanaf het ontwerp van een artikel precies waar we mee bezig zijn. Onze ontwerpers stellen strenge eisen voor de kwaliteit van de materialen, de snit en de afwerking. Ze focussen op 'product engineering' waarbij ze het begrip 'mode' op intelligente wijze interpreteren om de productiekosten en dus de uiteindelijke verkoopprijs te verlagen. Een voorbeeld? De zakken van de miljoenen jeans die we jaarlijks verkopen zijn allemaal op dezelfde manier gemaakt. Zo besparen we tientallen eurocenten per artikel. Het merk biedt klanten de beste verhouding tussen prijs, kwaliteit en mode. Een voortdurende uitdaging voor alle teams van Kiabi!

De stijl van Kiabi verovert de wereld

De leuke en kleurrijke mode van Kiabi zie je wereldwijd! Kiabi is via zijn winkelnetwerk actief in 18 landen en via zijn website in 25 landen. Het daagt de toonaangevende modespelers in Europa, het Midden-Oosten en Afrika elke dag uit. Met een winkelconcept dat de nieuwste trends op de voet volgt, zijn de winkels van Kiabi volledig gewijd aan de 'Kiabers'. Een 'human first' experience!

Notre pourlebien Kiabi Human
Notre pourlebien Kiabi Human

Het verhaal van Kiabi

 • 1978 : Ontstaan van KIABI in het noorden van Frankrijk
 • 1993 : We veroveren de wereld!​
 • 2000 : KIABI on the web
 • 2012 : Lancering van KIABI.BE, onze webshop voor onze Belgische klanten!
 • 2016 : Opening van onze eerste KIABI-winkel in België, in DOCKS BRUXSEL​
 • 2017 : KIABI heeft een nieuwe leuze 'Geluk staat je zo goed'​​
 • 2019 : Start van het KIABI HUMAN-programma​
 • 2021 : Lancering van de Visie 2030 en lancering van het nieuwe merkgebied

Kiabi Today

 • 1,692 miljoen euro in 2020
 • 9 185 Kiabers in de wereld
 • + 80% van de medewerkers is trots om voor Kiabi te mogen werken
 • 510 winkels in 19 landen ter wereld
 • Actief in 25 landen via Kiabi.com
Notre pourlebien Kiabi Human
Kleding een tweede leven geven

Kleding een tweede leven geven

Hun creativiteit ontwikkelen en een tweede leven geven aan een voorwerp of kledingstuk is wat meer dan 70% van de 'DIY'-fans motiveert!

Meer info ›
Uniseks 'zero waste' windjack

Uniseks 'zero waste' windjack

Wist je dat? Op de textielmarkt wordt gemiddeld 22% van de stof die nodig is om een windjack te maken weggegooid voordat het kledingstuk zelfs maar is genaaid, vervoerd of verkocht.

Meer info ›
Lingerie door Kiabi

Lingerie door Kiabi

Mooie lingerie, onmerkbaar technisch, en altijd voor kleine prijzen!

Meer info ›
Manufacture de Layette

Manufacture de Layette

Een collectie babyartikelen, gebreid in Frankrijk, aan kleine prijzen.

Meer info ›
Shop in Shop CORA

Shop in Shop CORA

Ontdek onze KIABI-corners in je CORA hypermarkten, met een uitgebreide babycollectie bij CORA LA Louvière
en een assortiment voor het hele gezin bij CORA WOLUWE!

Meer info ›
Hulp nodig?